Μακρίδου Ωραιοπούλου Κατερίνα

Μακρίδου Ωραιοπούλου Κατερίνα

ESG & Corporate Communication Director Barba Stathis S.A.
Γρυπάρειο Μέγαρο,
5ος όροφος, γραφείo 518

Η Κατερίνα Μακρίδου Ωραιοπούλου εργάζεται στον χώρο της Εταιρικής Επικοινωνίας, του Marketing και της Διαφήμισης από το 2006.

Είναι απόφοιτος του London School of Economics και υπότροφος του Ιδρύματος Προαγωγής της Δημοσιογραφίας.
Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος σε έντυπα μέσα, στην παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών, ως κειμενογράφος στη διαφημιστική εταιρεία TopMage και ως account manager στην OgilvyOne συμβάλλοντας στη διαχείριση σημαντικών λογαριασμών όπως η Mondelez (Lacta, Merenda, Υγείας Παυλίδη, 3Bit), η Cosmote, η Τoyota/Lexus Greece.
Στον χώρο του Marketing και της Εταιρικής Επικοινωνίας εργάζεται από το 2013 κατέχοντας θέσεις ευθύνης σε οργανισμούς όπως το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Deree & Pierce), τη βιομηχανία τροφίμων ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ και εδώ και 6 χρόνια στην εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ όπου, αναφερόμενη στον CEO, διαχειρίζεται το σύνολο των θεμάτων Εταιρικής Επικοινωνίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης. Εργάζεται στενά με τη διοικητική ομάδα χαράσσοντας την ESG στρατηγική της εταιρείας, διαμορφώνοντας το πλάνο δράσεων που επηρεάζουν την επιχειρησιακή λειτουργία και παρακολουθώντας την πρόοδο όλων των στόχων και δράσεων που έχουν τεθεί στο πλαίσιο της ESG στρατηγικής.

Απολαμβάνει να συνεργάζεται με ανθρώπους που δεν φοβούνται την ευθύνη της δουλειάς και των αποτελεσμάτων της και δίνει έμφαση στη μεγάλη εικόνα ταυτόχρονα με τις λεπτομέρειες που την επηρεάζουν.

Η κα. Κατερίνα Μακρίδου Ωραιοπούλου συμμετέχει στα ακόλουθα προγράμματα:
Κατηγορίες
Κατηγορίες
Διάρκεια
Διάρκεια