Έναρξη 1ου κύκλου: «ESG – Περιβαλλοντική, Κοινωνική και Εταιρική Διακυβέρνηση: Εργαλεία διαχείρισης και διαμόρφωσης στρατηγικής».

esg gc 1
31 Οκτωβρίου 2023

Έναρξη 1ου κύκλου«ESG – Περιβαλλοντική, Κοινωνική και Εταιρική Διακυβέρνηση: Εργαλεία διαχείρισης και διαμόρφωσης στρατηγικής»

Ξεκίνησε χθες κύκλος εκπαίδευσης με τίτλο «ESG – Περιβαλλοντική, Κοινωνική και Εταιρική Διακυβέρνηση: Εργαλεία διαχείρισης και διαμόρφωσης στρατηγικής» και Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο τον Καθηγητή Ανδρέα Παπανδρέου.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υποστηρίζεται από το UN Global Compact Network Greece και προσφέρεται από τα προγράμματα Executive Education ΕΚΠΑ.

Ο Καθηγητής Ανδρέας Παπανδρέου καλωσόρισε τους εκπαιδευόμενους και επισήμανε τη μεγάλη ανάγκη που υπάρχει για εκπαιδευτικά προγράμματα που ενισχύουν τις γνώσεις και παρέχουν εργαλεία σε στελέχη επιχειρήσεων για την διαμόρφωση στρατηγικής στις μεγάλες προκλήσεις της περιβαλλοντικής, κοινωνικής και εταιρικής διακυβέρνησης (ESG).

Η Executive Director του United Nations Global Compact Network Greece Παναγιώτα Λαμπροπούλου σημείωσε ότι «η συνεργασία με το ΕΚΠΑ για την υλοποίηση της συγκεκριμένης ESG εκπαίδευσης, που συνδυάζει τη θεωρία με την πρακτική εφαρμογή, ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων».

Στην 1η συνάντηση με τους εκπαιδευόμενους παρευρέθησαν και πολλά από τα μέλη του διδακτικού προσωπικού που υποστηρίζει το πρόγραμμα (για να δείτε τους διδάσκοντες πατήστε εδώ).

Συνοπτικά αναφέρουμε τα ακόλουθα:
⏲ Διάρκεια: 2 μήνες
💻 Μεθοδολογία: Blended learning (εξ αποστάσεως και δια ζώσης)
📖 8 διδακτικές ενότητες
🔠 Case studies από πολλά διακεκριμένα στελέχη της αγοράς

Κατηγορίες
Κατηγορίες
Διάρκεια
Διάρκεια