Μαλικέντζου Λήδα

Μαλικέντζου Λήδα

Υπεύθυνη Εταιρικής Υπευθυνότητας (ESG) και Επικοινωνίας της Loulis Food Ingredients
Γρυπάρειο Μέγαρο, 5ος όροφος, γραφείο 518

Η Λήδα Μαλικέντζου γεννήθηκε στο Βόλο το 1976 και είναι έγγαμη με δυο παιδιά.

Εργάζεται από το 2005 στην εταιρεία Loulis Food Ingredients  – της κορυφαίας αλευροβιομηχανίας της Ελλάδος.

Είναι απόφοιτη του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος – DEREE College, Αθήνα. Κατέχει πτυχίο BSc in Business Administration – Management & Organizational Behavior, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο University of Westminster, Ηνωμένο Βασίλειο κατέχοντας MA in Human Resources Management (with Merit) και στη συνέχεια ολοκλήρωσε ένα Mini MBA στο University of London, London School of Economics & Political Sciences στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, εργάστηκε ως Διευθύντρια Προσωπικού και Εκπαίδευσης στο The Hilton Sherlock Holmes Hotel, Λονδίνο (1998-2000), βοηθός Διευθυντή Προσωπικού στο Ξενοδοχείο Ledra Marriott, Αθήνα (2000-2005) και στη συνέχεια το 2005 προσλήφθηκε στην εταιρεία Μύλοι Λούλη ΑΕ, Σούρπη Μαγνησίας (νυν Loulis Food Ingredients) ως Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού. Το 2011 μετακινήθηκε εσωτερικά στο τμήμα Διοίκησης της εταιρείας ως PA του Προέδρου και στη συνέχεια το 2014 στο τμήμα Εταιρικής Υπευθυνότητας & Επικοινωνίας όπου το 2023 προήχθη σε Υπεύθυνη του τμήματος. Έχει επιμεληθεί 6 Εκθέσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης βάσει διεθνών προτύπων και έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και παρουσιάσεις της εταιρείας.

Μιλάει Αγγλικά & Γαλλικά και έχει γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Τον ελεύθερο της χρόνο, απολαμβάνει την οικογένεια της, τα ταξίδια καθώς επίσης της αρέσει να αθλείται καθημερινά κάνοντας τρέξιμο, κολύμπι, σκι & sup.

Κατηγορίες
Κατηγορίες
Διάρκεια
Διάρκεια